‘Hi’ From Haïti

Lente Update

Een kleine lente update vanuit House of Hope. Ze hebben het fijn in het nieuwe huis, gaan naar school en letten goed op elkaar. Dorvinsky is inmiddels al 17 jaar oud en een mooi voorbeeld voor de jongere jongens in het huis, zoals de allerjongste Djoudmayson (5 jaar).

We hebben een kort interview met Daniel en nieuws vanuit onze stichting.

Wederom dank voor jullie hulp. We zijn maar met een klein clubje om de jongens te helpen en jullie support brengt ons een heel eind! Het lijkt soms of we niet genoeg kunnen doen, omdat we zo ver verwijderd zijn van Haiti, maar onze hulp wordt elke dag gewaardeerd vanuit de staff en de jongens.

Achter de schermen zijn we hard aan het werk om de stichting voor het weeshuis op poten te krijgen. Voorheen werkten we samen met een van de kerken en konden we hun rekening gebruiken. Helaas kan dit niet meer dus zijn we vliegensvlug aan de gang gegaan om een nieuw rekeningnummer aan te vragen, een ANBI status te verkrijgen en een website te bouwen!

De website is nu in ieder geval klaar!

Hallo Daniel!

Isaac, één van de lokale stafleden, stelde een aantal vragen aan Daniel.

Hello Daniel! How are you doing?
“I’m doing fine, thank you, and how are you?”

How do you feel in the orphanage? I
“feel good, I enjoy myself, I get to study and play football.”“

What do you look forward to in your spring vacation?
“I would like to play a lot of football and study more to be successful for my last exam.”

Succes Daniel met je huiswerk en veel plezier met spelen en voetballen!

Categories: